Kuumeen laskua


Satamassa tavataan.

Näin ns. hiljaisena aikana iski kuume ja sen kuumeen saa ainoastaan laskettua sillä mistä se johtuu. Ja siis ei kun suunnittelemaan mettäkeikkaa. Hmmmmm, mutta mihin? Suomessa kausi alkaa kyyhkyn oaslta vasta 10.8, ei hyvä - Heti pittää päästä :( - Hei mutta Virossahan kyyhkyskausi alkaa jo 1.8! Eikun siis sinne :D ja samaan aikaan on mahdollista muutakin riistaa siellä yrittää mikäli kyyhkyt jostakin syystä päättävät pysyä poissa sopivilta holleilta. Eihän tää ihan parasta aikaa mehtälle Viroon oo lähtee mut saahan ainakin isommat paineet purettua :D

Näin nopealla aikataululla en viitsi ruveta tutkimaan uusia metsästysmahdollisuuksia, joten yhteydenottot tuttuihin paikkoihin aloittaa tämän prosessin. Muha talu Saarenmaalta tärppäsi. Isäntä, Rein, kyllä kertoi että ei tuo kyyhkysen mehtuu kovin suosittua tuolla päin ole mutta on niitä tuolla pellolla ja tervetuloa toivotti :D Noh, kuume on saatava laskemaan.

Seuraavaksi sitten varaamaan laiva- ja lauttaliput, näissäkin aattelin pitäytyä tutuissa vaihtoehdoissa oman mukavuudenhaluni ajamana: Tallink ja Tuule laevad.

Kun yllä mainitut asiat ovat reelassa niin tarkistus että metsästysluvat, sekä Viron että Suomen, matkustus asiakirjat,  liput ja aseluvatkin ovat kunnossa.

Kommentit

 1. Kiviä konttiin tai jotain sen tapaista! Mielelläni olisin mukaan tuppautunut, mutta perhesovun nimissä on vielä kotona hetken aikaa kärvisteltävä...

  PS: Olethan kuitenkin 3.-5.8. paikalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, asiat tärkeysjärjestykseen sovitusti. Jos kaikki menee kuin Strömssöössä niin 3.8 pitäisi Suomen kamaralle saapua takas, joten enköhän paikalla ole.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit