Metsästyksen moraali


Vihreyden ja luonnonsuojelun nimissä saa melskata ja huudella muunneltua totuutta ihan miten paljon tahansa ja kansa uskoo koska kaikkihan puhuu totta eivätkä halua loukata muita. Se ei ole kansan vika vaan niiden, jotka käyttävät kansaa sumeilematta hyväkseen vain oman ja vain oman asiansa ajamiseen eivätkä välitä vaikka siitä muille olisikin erittäinkin suurta haittaa.

Otetaanpa esimerkinnä vaikka sudet, ei puututa siihen mistä nuo sudet ovat tulleet tai ovatko susia ylipäätänsä. Tänäkin vuonna sudet, joita ei ole kehä kolmosen sisäpuolella, ajoivat kerralla reilut 70 poroisäntien poroa tuhoon. Tästäkin joku vihreä sai sulan hattuunsa vaikka me muut kärsimme siitä esim. maksamalla tuhot. Ai niin eihän nuo vihreät mitään maksa koska me maksamme heidän elämisesnsä jo nyt sosiaaliavustusten muodossa. Siis saavat melskata pelkäämättä että joutuisivat kantamaan vastuutaan yhteiskunnasta joka heitä elättää.

Oho ja huhhuh, kylläpäs taas lähti ajatus lentämään ku luin erittäin hienoa ja asiallista tekstiä Metsästyksen moraali sivustolta. Taitaa olla aikas herkkä asia mulle tuo minkkien luontoon päästävien ja "susien" mahdollisia siirtoistuksia tekevien tekemisten suvaitseminen. Vaikka ei tää teksti nyt mukavaa ollutkaan niin kyllähän tämä liittyy erittäin vahvasti nykyään metsästämiseen ja tod.näk jopa tulevaisuudessa kalastamiseenkin.


Kommentit

  1. Niinpä niin, Sinä sen sanoit. Punavihreät ovat aina vain vaatimassa lisää. Milloin mitäkin. Kohta ne varmasti iskevät kyntensä myös kalastukseen... :(

    Hyvä sivusto tuo tosiaan, suosittelen kaikille lämpimästi.

    VastaaPoista
  2. Susia on minunkin mielestä ihan liikaa kun tappavat koiria ja tulevat pohaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit