Muha Lomatalo


Vuoden 2011 lokakuun lopulla kävi ikävä sattumus kun kämppä paloi ja sen mukana mm. metsästysvälineet, päällä olevat vaatteet säilyivät, ja metästysreissu Saarenmaalle oli varattu kolmen viikon päähän. Tämän blogin tarinat alkavat tästä paloajankohdasta, aikaisemmat tapahtumat ovat kultaantuneita muistoja.

Pieni muotoinen häsääminen siis tiedossa että saa uudet metsästysvälineet ja luvat ennen matkaa. No niinhän siinä kävi että matka onnistui ja tuliaisiakin tuli sen verran että ei tarvinnut Jouluna vankeudessa kasvanutta kinkkua popsia.

Blaserin D99 rillukka (2*20/9.3*62) oli raukkautta lähes ensi kokeilulta. Lähes sen takia, että kun menin kohdistamaan drillingin ja Zeiss Classic Diatal 8*56 yhdistelmää, jotka ostin Forssan ase ja retkeilystä, radalle niin kolmen laukauksen jälkeen aattelin että jaahas, tästä tuleekin sitten työntäyteisempi reissu. Ei näkynyt reiän reikää pistoolitaulussa 100m päässä. Ei muuta kuin leuka rintaan ja kattelemaan että löytyisköhän iskemiä jostakin ja miettimään miten kannattaisi edetä tuon kohdistamisen suhteen. Tauluille päästyäni hokasin helpottuneena jotta eihän tässä mitään muuta kuin täytteisiä kokeileen 50m matkalle. Iskemät olivat juuri siinä paikassa kuin pitikin, paukkuna tehtaalla ladatut Norman Oryx:t (18.5g)! Täytteisten kanssa en vieläkään ole löytänyt täysin minua tyydyttävää käyntiä.Matkan kohteena oli jo useamman kerran useampana vuotena mukavaksi paikaksi koettu Muha Lomatalo. Isäntänä ja metsästysoppaana Rein järjestää asiat asiakkaan toivomalla tavalla ja avittaakin asiakasta toivomaan oikeita asioita :D Riistaa näkyi vaikka eivät kovin hanakasti ruokinnoilla käyneetkään. Syksyllä taas uudestaan.

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit